Onnea Suomi 100!

Kohta on se hetki, kun voimme pysähtyä. Hetkeksi, päiväksi. Ennen kuin Suomi on 100 vuotta, tapahtuu kuitenkin vielä paljon. Eri paikoissa, eri ajoissa ja maailmoissa. Siitäkin kaikesta tulee taas historiaa, jonka pohjalle tuleva taas rakentuu. Tämä syklisyys on kiinnostavaa! Kun katsoo tulevaan, mitä siellä näkyy? Mikä nykyinen säilyy, mitä uutta tulee tilalle? Mikä entinen nousee taas pintaan, mikä uusi ilmiö nostaa päätään? Suomi 100+ on mahdollisuuksia täynnä. Mutta ennen kuin katseemme siirtyy kauemmas, voimme antaa sen rauhoittua. Voimme pysähtyä juhlan hetkeen. Onnea Suomi! Kiitos Suomi! Parannellaan maailmaa sitten taas uutena vuotena…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.